Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Handel på DRF Go! (go.rideforbund.dk) sker hos:
DANSK RIDE FORBUND (CVR.: 10 88 29 15)
Idrættens Hus 20
2605 Brøndby

Onlinegebyr
Ved betaling på DRF Go! opkræves et onlinegebyr der dækker drift af DRF Go! Onlinegebyret er angivet i danske kroner (DKK) og inklusive 25% moms. 

Priser
Alle priser er i danske kroner (DKK) og inklusive 25% moms. 

Betalingsmidler
Følgende betalingsmidler accepteres: Dankort, e-Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron, VISA, MasterCard, Maestro, Visa, American Express, JCB.

        

 

Net-betaling & sikkerhed 
Vi anvender betalingssystemet ePay, der er godkendt af Nets/Teller (PBS). Køb af ydelser via Internettet er serviceret af Nets og derfor sikkert. Alle kort-data sendes krypteret direkte til Nets og lagres af sikkerhedsmæssige grunde ikke hos Dansk Ride Forbund.


 

 

Bindende tilmelding 
Din registrering/tilmelding gælder med det samme. Registreringen/tilmeldingen anses for bindende, når betalingen er gennemført. Framelding til stævner skal ske direkte hos stævnearrangøren.

Forbehold
Vi tager forbehold for bl.a. trykfejl, gebyrstørrelser, moms- og afgiftsændringer. 

Kvittering 
Straks efter dit køb modtager du en kvittering via e-mail. Denne kvittering ligger også på din profil under "Mine indkøb".


Hesteregistrering
Prisen for at registrere en hest til ABC-stævner er 450,00 DKK (+ onlinegebyr). Ved registreringen trækkes data fra SEGES (tidl. Videncentret for Landbrug) til Dansk Ride Forbunds database. Al data om hesten samt tilmeldinger og resultater ligger i Dansk Ride Forbunds database.
Læs mere om registrering af heste


Tilmelding til ponymåling
Prisen for at deltage i en ponymåling er 650,00 DKK (+ onlinegebyr). Beløbet dækker uddannelse af ponymålere samt udgifter i forbindelse med selve måle-arrangementet.
Læs mere om ponymåling
 

Betaling af rytterlicens
Gældende priser for 2016: Junior 500,00 DKK, Senior 600,00 DKK, Voltige (gruppe) 300,00 DKK.
Oprettelse/generhvervelse tillægges en pris på 150,00 DKK.
Læs mere om rytterlicens


Tilmelding til stævne
Prisen for at tilmelde til et stævne afhænger af det enkelte stævne. Det er stævnearrangøren der fastsætter priserne og overskuddet fra stævnet administreres af stævnearrangøren. Dansk Ride Forbund overfører inden stævnet betalingerne for onlinetransaktionerne til stævnearrangøren. Ved framelding til et stævne skal stævnearrangøren kontaktes. 
Læs mere om stævnetilmelding

Aflysning af stævne/klasse/start
Såfremt stævnet eller klassen aflyses, refunderes onlinegebyret på DRF Go! ikke. Dette gælder også hvis du har været på venteliste og ikke kommer til start. Dette skyldes at DRF Go! har udgifter for din transaktion uanset om du kommer til start eller ej. Selve indskuddet for klassen skal stævnearrangøren refundere, dette sker ved at du kontakter stævnearrangøren med oplysninger om kontonummer og hvad du skulle starte.

Tilmelding til kursus
Prisen for at tilmelde til et kursus afhænger af det enkelte kursus. Det er Dansk Ride Forbund der i samarbejde med en evt. kursusarrangører fastsætter priserne for kurserne.