Kontakt

Kontakt

I menuen finder du hjælp til den mest almindelige brug af DRF Go! Hvis du har spørgsmål som du ikke får besvaret er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer mails i hverdagene mellem 10-14. Vi bestræber os på at besvare mails inden for 24 timer, men vi behandler henvendelserne efter tur og i travle perioder kan der derfor forekomme længere ekspeditionstid. Når du har modtaget et autosvar har vi modtaget din e-mail.

Når du sender os en mail bedes du tænke på at give en grundig en beskrivelse af det du har brug for hjælp til. På den måde kan vi hurtigst muligt hjælpe dig. Hvis du har oplevet at få en fejlmeddelelse på DRF Go! er det vigtigt at du læser hvad der står. Hvis du ikke kan komme videre, så husk at oplyse fejlmeddelelsen ved henvendelse til os.

Særligt ved henvendelser fra privatpersoner:

  • Person: Angiv fuldt navn, fødselsdato og evt. DRF-nummer på den person din henvendelse drejer sig om.
  • Hest: Angiv fuldt navn og ID-nummer på den hest din henvendelse drejer sig om. Hvis du har tastet forkert højde på din pony skal du skrive højden i cm i mailen så vi ved hvad vi skal rette det til.

Henvendelser fra klubber:

  • Skriv din klubs navn og gerne forkortelsen
  • Stævne: Ved henvendelser om stævner, angiv propositionsnummer, stævnets navn og dato. Ved rettelser på klasser, husk at angive klassenumre, priser, doteringer mv.
  • Rettelser vedr. klubbestyrelser mv. foretages på vores hjemmeside her: Rettelser til klubbestyrelsen

Tak fordi du hjælper os med at give dig en hurtig og god service! :)

Med venlig hilsen
Dansk Ride Forbund - DRF Go! Support

go@rideforbund.dk 

Har du spørgsmål der ikke vedrører DRF Go!? Find den rette person at spørge her