Mine Heste, Ryttere og Klubber

Mine Heste, Mine Ryttere og Mine Klubber

Når du er logget ind, har du under din profil mulighed for at gemme de heste, ryttere og klubber du ofte bruger til stævnetilmelding. De heste, ryttere og klubber du gemmer vil automatisk være på den liste du kan vælge blandt når du skal melde til stævne. Det vil sige, at du kan melde andre end dig selv til stævne.

Det er "DINE" heste, ryttere og klubber!
Bemærk at når du skifter rytter inde på en stævnetilmelding ændrer hestene sig ikke. Og omvendt: Når du skifter en hest ud ser du ikke de ryttere der er koblet til den.
Hvis du f.eks. er forælder til to børn der har hver to ponyer, skal du således have begge dine børn under "Mine Ryttere" og alle fire ponyer under "Mine Heste".

Automatisk tilføjelse
Hvis du melder til et stævne og vælger blandt alle heste, ryttere eller klubber (dvs. ikke vælger nogen fra "Mine Heste", "Mine Ryttere" eller "Mine Klubber") tilføjer DRF Go! dem automatisk til din profil. Du kan altid bare slette dem igen.