Registrering af hest

Registrering af hest

Søg efter din hest

Følgende regler gælder for heste der skal starte stævner i Danmark uanset niveau:

Danske heste
Hesten skal, udover at være registreret hos DRF, have et hestepas for at gå stævner. I Danmark er det SEGES (tidl.: "Videncentret for Landbrug") der laver hestepas.
Hvis din hest ikke har et pas eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt din hest har et pas kan du læse mere på www.hestepas.dk
Du kan dog også prøve at finde din hest her på DRF Go! ved enten at søge på navn eller ID-nummer: Find hest

Udenlandske heste, trav-og galopheste
Heste der IKKE er født i Danmark, trav- og galopheste, islændere samt grænseegnsholstenere har et hestepas, men ofte er hesten ikke registreret hos SEGES (tidl.: "Videncentret for Landbrug). Hesten skal have et hestepas OG skal være oprettet hos SEGES før den kan registreres hos DRF. Det skyldes at DRF Go! henter oplysninger hos SEGES. Hvis du IKKE kan finde din hest på DRF Go! og hesten er født i udlandet, er trav-/galophest, islænder eller grænseegnsholstener skal du registrere den hos SEGES her: Registrering af udenlandske heste hos Videncentret for Landbrug.

D- og E-stævner (klubstævner)
For at stille op til D- og E-stævner skal hesten/ponyen være DE-registreret.
Pris: Gratis
Du kan foretage en DE-registrering her på DRF Go! - hvis din hest blev DE-registreret på Infosport eller på DRF Portalen skal du ikke registrere den igen.

A-, B- og C-stævner (lands- og distriktsstævner)

For at stille op til A-, B- og C-stævner skal hesten/ponyen være ABC-registreret (kaldes også konkurrencehesteregistreret).

Pris pr. 1. januar 2016: 450,00 kr. (éngangsbetaling)

Du kan foretage en ABC-registrering her på DRF Go! - hvis din hest blev ABC-registreret på Infosport eller på DRF Portalen skal du ikke registrere den igen.
Du kan tjekke om en hest er ABC-registreret ved at søge på hestens navn og så om der står "Registreret" i feltet "ABC-stævner".
Find hest

Ponymåling 

Hvis det er en pony der skal gå ABC-stævner skal den også ponymåles.

Læs mere om ponymåling
Gå til kalender over ponymålinger