jul
2019
Fra 28-07-2019 til 01-08-2019 - Ridepædagog - Aalborg Sportshøjskole

Ridepædagog - Aalborg Sportshøjskole

Kursusnummer
KU006036

Tilmeldingsfrist d. 15-07-2019

Lukket

Se bemærkninger
Annebergvej 55
9000 Aalborg

Kontaktperson

Ann Mertz
22 22 84 61
ann@sportshojskolen.dk

Kurser

Ridepædagog - Aalborg Sportshøjskole

Bemærkninger til kursus

Vil du gerne arbejde med ridning og pædagogik til gavn for børn og unge? Så er ridepædagoguddannelsen måske noget for dig. Formålet med uddannelsen er, at supplere din pædagogiske uddannelse, således at du kan varetage undervisning af ryttere på forskellige niveauer.

Kom godt i gang!
• Pædagog-/ læreuddannelsen: udbydes af og gennemføres på et pædagog-/ læreseminarium, og er uafhængig DRF • Ridedelen: udbydes på Aalborg Sportshøjskole i samarbejde med DRF. Forløbet er en blanding af de fag, der indgår på Træner 1, og fag der er specielt rettet mod pædagoger der arbejder med børn med specielle behov Du skal være uddannet pædagog eller folkeskolelære, før du kan melde dig til Ridepædagog.

Målgruppe:
Træner 1 Ridepædagog uddannelsen henvender sig til dig der er uddannet pædagog/ lærer, er ridesports interesseret, og ønsker at opkvalificere kompetencer indenfor trænergerningen. Du kan være udøver, fungerende trænere eller forældre, som ønsker kompetencegivende uddannelse til primært at undervise børn og unge på L-niveau.

Udbyder:
Aalborg Sportshøjskole i samarbejde med DRF.

Kontaktoplysninger:
Aalborg sportshøjskole
Ann Merts
Tlf. 22 22 84 61
E-mail: ann@sportshojskolen.dk

Tilmelding:
https://www.sportshojskolen.dk/ugekursus/ridep%C3%A6dagog