jul
2018
Fra 15-07-2018 til 15-07-2018 -
  • Spring
, Hest/Pony

HHR sommerstævne spring (D)

Stævnenummer
Prop00031295

Stævnetermin godkendt

Mosekærvej 9
3630 Jægerspris

Kontakt inden stævnet

Zandra Hjort
50708475
spring@hornsherredrideklub.dk

Officials

Officials ikke angivet

Klasser

Ingen tilgængelige

Bemærkninger til stævne

Kære alle, stævnet d. 14 og 15 juli er AFLYST

Først og fremmest skal der lyde et stort TAK for jeres søde beskeder og tilkendegivelser til klubben! Mange af jer har udtrykt at I er kede af ikke at kunne komme til flere stævner i HHR regi, fordi I har nydt at komme hos os.

- men det kan I! Hornsherred Rideklub har indgået et stævnesamarbejde med Fjordlandets Rideklub, som er beliggende i Græse, Frederikssund. Det betyder at vi i samarbejde med FJOR vil afholde vores stævner resten af sæsonen. Stævnerne kommer til fysisk at blive afholdt på FJORs faciliteter og vi vil være sammen om forberedelser og afvikling af stævnerne. HHR har eksisteret mange år og har en del erfaring med stævneafvikling og dét i en cocktail med FJORs bestyrelse tænker vi bliver et rigtig godt resultat, da FJOR kommer med “friske øjne” og vi kan lære af hinanden! Vi er mange rideklubber i et relativt lille område og derfor ser vi frem til at kunne hjælpe hinanden, da det er hinandens ryttere der starter hos klubberne, og derfor giver det god mening at indgå samarbejde for at kunne løfte hinanden, ligesom vi også deltager i Distrikt 2 stævnekoordering med resten af distrikt 2.

HHR x FJOR afholder vores stævner på Lundehøj, som råder over ridehus og 2 ridebaner, så vi glæder os til en god stævnesæson!

Første stævne i HHR x FJOR regi vil være distriktstævnet den 28.-29. juli og vi afholder efterfølgende stævner den 25.-26. august og den 26. oktober. Stævnet den 14.-15. juli er aflyst, da vi skal have tid til at opstarte samarbejdet  ☺️

Vi glæder os til at se jer alle sammen til en dejlig stævnesæson og ser frem til et godt samarbejde med FJOR!

Mange hilsner
Bestyrelsen i HHR