sep
2019
Fra 07-09-2019 til 08-09-2019 -
, Hest/Pony

Store Hestedagsmesterskab i Ponygames (E)

Stævnenummer
Prop00034361

Propositioner godkendt

Vindinge Rideklub (Distrikt D03)
Mosestykket 21
4000 Roskilde

Kontakt inden stævnet

Merete Breilev
23636013
meretebreilev@gmail.com

Officials

Officials ikke angivet

Klasser

Lørdag 07-09-2019

1. Store Hestedagsmesterskab i ponygames (E)

Bredde (Holdridning): Breddeklasse (SVH 0) | Max tilmeldinger 0

Vis detaljer
Præmier:
0: 0 DKK
Bemærkninger

Læs propositionerne herunder... Tilmeldes pr. mail

Tilmelding DKK 500,00 (Efteranm. DKK 750,00 )

Ydelser

Bemærkninger til stævne

Store Hestedagsmesterskab i ponygames

 

Det bliver igen i år muligt for alle landets klubber at deltage i Store Hestedagsmesterskab i ponygames. Holdene, som består af 3-5 ekvipager, hvoraf 4 deltager i hver leg må sammensættes som man ønsker, uanset rytters alder eller hestens størrelse (ekvipagen skal dog være harmonisk), og man behøver ikke komme fra samme klub. Er der kun 3 ryttere på holdet rider første rytter 2 gange. Udgår en pony/hest eller en rytter, kan reserverytter eller pony/hest sættes ind på holdet. Hvis holdet består af 3 ekvipager og en rytter eller pony/hest udgår, udgår hele holdet.

Alle hold rider lørdag mod hinanden og rider de samme lege. Søndag afholdes der A og B-finale, hvor den bedste halvdel af holdene rider i A-finalen og resten i B-finalen (eksempel 9 hold rides der 5 i A-finalem og 4 i B.-finalen. Stævnet afholdes på Store Hestedag i Roskilde i dagene 7. og 8. september 2019.

 

Kvalifikationer/finale: De indledende runder afholdes lørdag den 7. september, og alle tilmeldte hold går videre til søndagens A og B-finaler. Der rides min. 8 lege i hver afdeling per dag. Der kan forekomme overraskelseslege. Begge dage rides der på græs.

 

Startgebyr: Startgebyret er kr. 500,- pr. hold (inkluderer to adgangsarmbånd pr. ekvipage og et til holdleder, som gælder fredag/søndag). Gebyret vil ikke blive refunderet ved framelding - dog med undtagelse af sygdom, hvor stalden er i karantæne eller ved dyrlægedokumentation af min. 50% af hestene på et hold.

 

Tilmelding: Skal ske til Merete Breilev på meretebreilev@gmail.com (IKKE VIA DRF GO!) senest fredag den 19. juli 2019. Find tilmeldingsblanketten på distriktets hjemmeside.
Startgebyr indsættes på Distrikt 3’s konto. reg.nr. 4310, konto nr. 1651048 med overførselsteksten PGSTH / + klubnavn (klubforkortelse) senest på tilmeldingsdatoen.

De data der indsamles i forbindelse med stævnet er i overensstemmelse med DRF’s privatlivspolitik.

Lege: Vi har valgt at offentliggøre legene allerede nu, så holdene har god tid til at træne. De består af: Slalom, Ring på kegle, Boldstafet, Flagstafet, Vadested, Ridderleg, Ringridning 1 (med spand), Ballonsprængning, Flyt to krus, Bord dæk dig, Sponsorleg, Ketcherridt, Fisketur, Flyt to flag, Kræmmerhus, Mælkekartonleg, Postkasseløb + evt. overraskelser.

Kontaktperson: Merete Breilev, 23 63 60 13, meretebreilev@gmail.com

 

Regler: Alle ryttere, der er medlem af en klub under Dansk Ride Forbund kan deltage, uanset rytterlicensstatus og der rides efter Dansk Ride Forbunds ponygamesreglement.

Konkurrencen afvikles efter fastlagte disciplinblade. Disciplinbladene findes på https://www.rideforbund.dk/Ridesport/Discipliner/Breddeaktiviteter/Konkurrence%20aktiviteter/Ponygames.aspx

 

Bemærk at det ikke er tilladt at lave indhegninger til hestene på dyrskuepladsen. Se evt. oplysninger om opstaldning nedenfor.

 

Baneforhold: Der rides på græs, banerne laves efter gældende regler. Ponygamesbanerne vil blive afmærket med slalompinde.

 

Overdommer: Der er til stævnet udpeget en overdommer (Steffen Jensen). Det pointeres her, at der ikke kan nedlægges protest over de af overdommeren afsagte kendelser.

 

Holdledermøde/speakerseddel: Umiddelbart før starten på stævnet afholdes der holdledermøde med gennemgang af regler, lege m.m. Til holdledermødet deltager en holdleder fra hvert hold, overdommer, banedommere og stævneledelse. Senest ved holdledermødets start skal holdlederen aflevere en speakerliste som indeholder de endelige navne på holdets ekvipager samt en KORT tekst om holdet. Blanket findes også på distriktets hjemmeside.

 

Hjælpere: Hvert deltagende hold stiller med en banebygger, som hjælper til under legene hvis nødvendigt. Hjælperen skal helst kende legene.

 

Teknisk delegeret: Gennemgår udstyr inden start og sørger for at regler mv. overholdes.

 

Opstaldning/overnatning: Der er mulighed for opstaldning af heste (600,- for fre/søn) og camping for ryttere (6x8 m til 500,- kr. for fredag/søndag ex strøm, 700.- kr. inkl. strøm). Evt. bestilling af dette foregår via Store Hestedags hjemmeside senest den 15. august 2019.

 

Aflysning: Mesterskabet aflyses såfremt der er for få tilmeldte. Der skal som minimum tilmeldes 6 hold. Evt. aflysning sker umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.

HUSK: Tilmelding skal ske til Merete Breilev på meretebreilev@gmail.com (IKKE VIA DRF GO!)

 

Se endvidere breddereglement mv. på

https://www.rideforbund.dk/~/media/rideforbund/Ridesport/Reglementer/2019/Breddereglement%202019_1.ashx

Og husk; Selv om det er en konkurrence, og man gerne vil vinde, er den vigtigste regel ved ponygames, at de deltagende ekvipager altid skal have det sjovt. Der er plads til alle uanset niveau.

 

Vel mødt

Ponygamesudvalget i Distrikt 3