okt
2019
Fra 26-10-2019 til 26-10-2019
  • Dressur
  • Spring
  • Hest/Pony

Miniput træningsarrangement (R)

Stævnenummer
Prop00035000
Stævnetermin godkendt
Møns Sportsrideklub (Distrikt D05)
Pistolstræde 15
4780 Stege

Kontakt inden stævnet

Dorte Lund-Nielsen
61677263
dortelundnielsen@gmail.com

Officials

Officials ikke angivet

Klasser

Ingen tilgængelige

Bemærkninger til stævne


Miniput Klubmesterskaber i dressur og spring.
- Mesterskaberne er kun åbent for medlemmer af MØN. Man må højest have startet LD-programmer til E-stævner og op, samt kun været placeret 3 gange. For springningens vedkommende, må man ikke have 3 nulrunder i 30 cm og opefter. Man må ikke have startet det ordinære klubmesterskab i MØN. Man må gerne ride begge miniput mesterskaber.
- I dressur skal man melde til i enten LD1 med trækker, LD1 uden trækker og LC1 dressur i klasse 4. I spring er det bom, 20 cm. eller 30 cm i klasse 8. For alle højder er det ikke muligt at have trækker på, da det vil give børn med trækker en stor fordel.
- Dressuren afgøres på procenter og springningen på fejl og tid. Der er ingen omspringning.
- Der vil være flotte rosetter og pokaler til vinderne af mesterskaberne.
Info omkring træningsstævnet:
1. Vores koncept omkring dette stævne er, at uøvede ryttere kan blive introduceret til det at deltage i et stævne, samt at få en god og hyggelig dag, samme med andre ”hestebørn”. Derfor er stævnet kun åbent for børn under 14 år. Der kan gives dispensation i særlige tilfælde. Kontakt dortelundnielsen@gmail.com.
2. Klasserne 1,2,3,5,6 og 7 er træningsklasser og der ingen vindere, men alle får en roset, uanset om man har gennemført eller ej, og en lille gufpose, samt en kritik(point for dressurprogrammet) fra dommeren(kun i dressur). Man kan finde dressurprogrammerne her: LD1B: https://www.rideforbund.dk/~/media/rideforbund/Ridesport/Discipliner/Dressur/Dressurprogrammer/Arkiv/2014%20opdaterede/LD1%20B%202014.ashx og LC1B: https://www.rideforbund.dk/~/media/rideforbund/Ridesport/Discipliner/Dressur/Dressurprogrammer/Arkiv/2014%20opdaterede/LC1%20AB%202014.ashx
3. Træningsarrangementet er åbent for alle, dog skal man være medlem af en klub under DRF. Et medlemskab hos MØN koster 150 kr. for juniorer og 250 kr. for seniorer(over 25 år). Klasserne 4 og 8, er kun åbent for medlemmer af MØN.
4. Arrangementet koster 50 kr. for medlemmer af Møns Sportsrideklub uanset hvor mange klasser man starter, men udefrakommende deltagere skal betale 75 kr. for deltagelse, som betales ved tilmelding(se længere nede).
5. Det er tilladt at ride op til 4 klasser, dog SKAL der tages hensyn til ponyens/hestens kondition og form. Det er ikke nødvendigt at bære hvide ridebukser og jakke. DOG SKAL BØRN UNDER 18 ÅR VÆRE IFØRT EN SIKKERHEDSVEST VED START I SPRINGKLASSER.
6. Vi starter omkring kl.10. Husk, at det ikke er tilladt at medbringe hund(heller ikke i snor) og Petersgårds stalde er lukket for udefrakommende heste(dette grundet smittefare fra udefrakommende heste).
7. Der er ikke mulighed for at leje ponyer på dagen.
8. Der vil være mulighed for at købe kaffe, kage og sodavand i vores hyggelige cafè.
9. Tilmelding:
Vi forsøger denne gang at gøre det via GO. Da det er et R-stævne, så skal der ikke løses rytterlicens. Men man skal dog oprettes som bruger derinde, hvilket er meget nemt. Se mere på www.GO.rideforbund.dk. Sidste frist er d.18.10. Programmet for dagen er tilgængelig på www.live.rideforbund.dk senest d.22.10.