feb
2020
Fra 29-02-2020 til 29-02-2020
  • Dressur
  • Hest/Pony

MSR Fastelavn Hold Cup 2020 (D)

Stævnenummer
Prop00035898
Dato for resultat d. 25-03-2020
Resultatbehandling færdig
Mulighed for efteranmeldelser
(Start ikke garanteret - kontakt stævnearrangør INDEN tilmelding)
Midtsjællands Rideklub (Distrikt D03)
Jonstrupvej 3
4320 Lejre

Kontakt inden stævnet

Linda Regnarsson Christiansen
40305989
lrj@msrklub.dk

Officials

Officials ikke angivet

Klasser

Lørdag 29-02-2020

Dressur: Dressur Showklasse - Hest & Pony (SVH 0) | Max tilmeldinger 99

Præmier:
Bemærkninger

En repræsentant fra holdet tilmelder i denne klasse, og sender oplysninger om hele holdet til lrj@msrklub.dk. De resterende fra holdet tilmelder i klasse 2.

Tilmelding DKK 0,00 (Efteranm. DKK 750,00 )

Dressur: Dressur Showklasse - Hest & Pony (SVH 0) | Max tilmeldinger 99

Præmier:
Bemærkninger

De resterende fra holdet tilmelder denne klasse (klasse 2). Med bemærkninger om hvem man er på hold med (navn på den der har tilmeldt/betalt for holdet).

Tilmelding DKK 0,00 (Efteranm. DKK 0,00 )

Lørdag 29-02-2020

Dressur: Dressur Showklasse - Hest & Pony (SVH 0) | Max tilmeldinger 16

Præmier:
0: 0
Bemærkninger

En repræsentant fra holdet tilmelder i denne klasse, og sender oplysninger om hele holdet til lrj@msrklub.dk. De resterende fra holdet tilmelder i klasse 2.

Tilmelding DKK 540,00 (Efteranm. DKK 750,00 )

Dressur: Dressur Showklasse - Hest & Pony (SVH 0) | Max tilmeldinger 999

Præmier:
0: 0 DKK
Bemærkninger

De resterende fra holdet tilmelder denne klasse (klasse 2). Med bemærkninger om hvem man er på hold med (navn på den der har tilmeldt/betalt for holdet).

Tilmelding DKK 0,00 (Efteranm. DKK 0,00 )

Ydelser

Bemærkninger til stævne

Midtsjællands Rideklubs Fastelavns Hold Cup, 29. februar 2020

Stævnet afholdes på Jonstrupgården; Jonstrupvej 3, 4320 Lejre.

Stævnet afholdes i 20x60 ridehus - A-bane for heste og B-bane for ponyer. Pony-ekvipager der vælger LA6, PRI, PRT eller PRM rider på A-bane. Opvarmningen vil være i 20x40 ridehus.

Cuppen rides med max 16 hold. Der tilmeldes efter "først-til-mølle-princippet".
Hvert hold skal bestå af 3-4 ekvipager, som kan mixes som man vil - rent hestehold, ponyhold eller blandet. To ryttere rider et valgfrit program indenfor programmerne LC1-LA1 og to ryttere indenfor programmerne LA2-MB3. Ryttere og heste må kun deltage en gang. Alle ryttere på holdet skal være fra samme klub. DRFs OUT-regler for klubstævner er gældende.

De tre ryttere med højeste procenter, med 3 decimaler, for det enkelte hold, sammenlægges. Det hold, der rider med samlet højest procent har vundet konkurrencen. Ligger to hold ligeplacerede - vinder det hold med højeste selvstændige procent.
Præmier til de placerede hold, samt flotte fastelavnsrosetter til de placerede ryttere. Derudover er der dækkener til de vindende hold.

Udlevering af kritikker er efter klassens afslutningen.

Anmeldelse: Der tilmeldes via DRF Go! senest fredag d. 21. februar 2020, hvor en repræsentant for holdet tilmelder og betaler for holdet. Herefter sender repræsentanten en mail til Linda R. Christiansen på lrj@msrklub.dk med oplysninger på holdets ekvipager og klasseønsker, samt navn for holdet. Det koster 540 kr. pr. hold at deltage. Resten af rytterne på holdet tilmelder sig også via DRF Go! i en særlig klasse til dette. Her noteres i bemærkningerne ved man starter på hold med (navnet på rytteren der tilmeldte holdet). På den måde sikrer vi ogs, at det er de rigtige ryttere og heste, der kommer på programmet - dette gøres også inden 21. feb. 2020. Det er tilladt at ændre på holdet frem til onsdag d. 26. februar 2020. Herefter må der kun udskiftes en hest eller rytter. Der må ikke ændres på program.

Efteranmeldelse: Der kan efteranmeldes frem til onsdag d. 22. februar 2017, såfremt tidsplanen tillader det! Ved efteranmeldelse koster det 750 kr pr. hold at deltage. Efteranmeldelse skal ligeledes gøres over DRF Go!, som opretter en særlig klasse til dette formål, efter sidste tilmeldingsfrist. Der kan kun efteranmeldes via DRF Go! ved skriftlig kontakt til Linda forinden.

Afbud: Der gives hele indskuddet retur, hvis der meldes afbud inden sidste anmeldelsesfrist. Ved afbud efter anmeldelsesfristen, men inden onsdag d. 26/2-20, vil det være muligt at få 50 % af indskuddet retur. Ved afbud efter onsdag gives intet af indskuddet retur.

Program/Starttider: Programmet vil kunne ses på online.equipe umiddelbart efter sidste anmeldelsesfrist. Starttiderne vil blive frigivet fredag d. 28/2-20, kl. 9.00.

Billeder af præmieoverrækkelser: Klubben ønsker at tage billeder af præmieoverrækkelserne til klubbens hjemmeside, FB-gruppe og sponsorer. Ønsker man ikke at være med på billedet imødekommes dette.

Opstaldning tilbydes desværre ikke.

Vi opfordrer alle startende til at udfylde en tro- og loveerklæring ifht. smitsomme sygdomme.

Midtsjællands Rideklub hæfter ikke for skader eller ulykker i forbindelse med stævneafviklingen eller transport til og fra stævnet.

Det forventes at startende ryttere for MSR kan hjælpe mindst 2 timer. Ingen hjælpere - ingen stævner.

Henvendelse før stævnet: Linda Regnarsson Christiansen, sms 40305989 eller mail lrj@msrklub.dk