Nyheder

Nyheder & inspiration

29. juni 2020

Flere mesterskaber i military er nu genplaceret

Grundet Covid 19 blev en del af sæsonens første militarystævner aflyst. På den baggrund blev det hurtigt klart, at det blev nødvendigt at ændre i stævnekalenderen inklusive placeringen af flere af årets mesterskaber. I forbindelse med den opdaterede stævnekalender, og især i forbindelse med genplaceringen af mesterskaber, har det ligget militaryudvalget meget på sinde, at ryttere og heste skulle have de bedste muligheder for at få nogle stævner i benene inden deltagelse ved årets mesterskaber, ligesom en placering så sent som muligt på sæsonen, vil give flest mulige ekvipager mulighed for at ride de nødvendige kvalifikationer hjem. Det har ført til, at Agria DRF-mesterskabet for hold afvikles d. 11.- 13. september hos Kallehavegaard Rideklub. Til samme stævne afvikles også mesterskabet for kat. II og III ekvipagerne, mens Agria DRF-mesterskabet for kat. I afvikles til DM stævnet hos SPR d. 25. - 27. september.

Læs mere
28. juni 2020

Ændrede telefontider hos DRF i sommerferien

Sommerferien er over os, og i DRF’s administration er vi naturligvis tilgængelige i hele perioden – blot med lidt ændrede telefontider frem til den 7. august. Læs mere her.

Læs mere
24. juni 2020

Hos 'Årets Klub' 2019 er der plads til alle

I 2019 blev de fire tidligere DRF-klubpriser slået sammen til én pris under navnet ’Årets Klub’, og i forbindelse med dette års repræsentantskabsmøde blev prisen for første gang uddelt. Prisen gives til en klub, som gør en helt særlig indsats, og som kan være en inspirationskilde for andre klubber, og det blev Tinglev Rideklub i distrikt 8, der som den første klub nogensinde løb med titlen og den tilhørende præmie på 20.000 kr. Vi tegner et portræt af klubben her.

Læs mere
23. juni 2020

Ungdomsdressur - opdaterede sportsplaner og info om udtagelser til landsholdet

Da det nu, pga. de opdaterede rejsevejledninger, ser ud til, at vi alligevel kan sende vores unge, danske ryttere til EM i dressur i august, er der lavet opdateringer i sportsplanerne for både pony-, junior-, YR- og U25-ryttere. Derudover er der fastsat datoer for, hvornår udtagelser til holdene bliver offentliggjort. Læs mere her.

Læs mere
18. juni 2020

Nye rejsevejledninger muliggør dansk deltagelse ved EM i dressur i Ungarn

Pr. 27. juni indfører regeringen en lempelse af rejsevejledningerne til en lang række EU-lande, og her ser det ud til, at Ungarn hører under. Det betyder, at rejser til landet ikke længere frarådes af Udenrigsministeriet, og derfor ser det nu ud til, at EM i dressur for pony, children, junior, youngrider og U25 alligevel kan blive med dansk deltagelse.

Læs mere

Administrationen holder lukket fredag den 19. juni

Fredag den 19. juni holder administrationen lukket pga. personalemøde. Vi er klar på telefonerne igen på mandag kl. 8.

Læs mere
17. juni 2020

Små rettelser i nogle af de sværeste dressurprogrammer i henhold til FEI

Pr. dags dato er der opdaterede versioner af enkelte af dressurprogrammerne i sværhedsgrad 6, 7 og 8, så de stemmer helt overens med FEI’s programmer. Det drejer sig om programmerne: Intermediaire I og Grand Prix (hvor linjeføringen er uændret), samt Intermediaire II, hvor der er en ændring i øvelse 15 og Intermediaire A hvor der er en lille korrektion i øv. 7 og 8.

Læs mere
16. juni 2020

Ledig B-stævnetermin i uge 30 - skal jeres klub overtage den?

Sportsrideklubben Vallensbæk har nu definitivt aflyst den B-termin i uge 30, som skulle have budt på springklasser for heste inkl. kvalifikation til unghestechampionaterne. Derfor søger vi en ny stævnearrangør til at afholde stævnet – bemærk, deadline for ansøgning er fredag den 19. juni! Læs mere nedenfor.

Læs mere

DM i distance afvikles i 2020 i national klasse

Som resultat af Corona-krisen og den begrænsede åbning af grænserne dispenseres der i år fra distance-reglementet ift. DM. Det betyder, at mesterskabet afvikles i en national klasse frem for i en CEI2*. Kvalifikationskravene er dog stadig de samme; rytter og hest skal være kvalificerede til at ride CEI2*.

Læs mere
12. juni 2020

Nyt om aflyste mesterskaber og kvalifikationer

De seneste tre måneder har vi desværre måttet aflyse og rykke en lang række mesterskaber og kvalifikationer i flere af vores turneringer og championater pga. COVID-19, men eftersom det nu igen er blevet muligt at afvikle stævner, er vi klar med en række nye datoer og steder. Enkelte datoer/steder mangler stadig, men disse vil blive opdateret, så snart det er muligt.